Google Reklam Yönetimi

Wiki Article

Koyu öğrenme ve sentetik sinir ağları üzerine yaptığı fasılaştırmalarla yapay zekanın bugünkü noktasına yetişmesinda rol oynayan Hinton, chatbot olarak aşina hasbihâl robotlarının yakında beniâdem beyninin vukuf kapasitesini aşabileceğini söylüyor.

Markanızın yaş satış potansiyeline bakarak belli yaş gruplarına AdWords reklamlarınızı gösteriyoruz.

öbür tarafta kovuşturma edilme sayısının mergup sayıya ulaşmış olması gerekir. Ayrıksı biri ise indirilme skorsı istenilene ulaşmış olmalı üzere şeyler. Bu şartlar esenlandığı devir kişiye reklam tevdi imkanı tanırız.

Reklam hesabınızın elinizde bulunması hassaten ajansı denetleme etmenize bile olanak verir. Ne çoğunlukla düzenlemeler binalıyor? Reklamlarınız ne arama sorgularından gösterim veya tıklama allıkıyor?

Reklamların şeklinin ve yayınlanma biçiminin ayarlanabildiği taharri ağı reklamları, manzaralü reklam ağı, alışveriş reklamları, YouTube reklamları ve baştan pazarlama reklamları olarak adlandırılan 5 farklı Google reklam modeli için detaylı bilgilere bayağıdan ulaşabilirsiniz:

Bir Google Ads uzmanı tutulmak istiyorsanız bu kılavuzda süreci parçalayacağız ve her adımda sizden ne istendiğini açıklayacağız.

Markalar için stratejileri esas hatlarıyla belirtir, kampanyalar oluşturur ve bunları optimize fiyat. Ayrıca baz metriklerin başarımı üzerine raporlar ve güncellemeler oluşturur.

Duyarlı reklamlar ile verilen reklamlar makam aldığı alanlara uyumlu olacak şekilde otomatik olarak ayarlanır. Bu sayede verilen reklam bir sitede o sitenin temasına ve reklam sahaına uyumlu bir şekilde makam kırmızıırken farklı bir kent bile ise o sitenin düzenine muvafık bir şekilde vaziyet alır.

Tıklama Başı Maliyet. Reklamlarımıza her tıklandığında öerişmek istediğimiz maliyettir. Anahtar kelimelere ayrı ayrı teklifler vermemize olanak tanır.

Reklamlarımızın baz yapı taşı anahtar kelimelerdir. Bir ziyaretçi google bir anahtar sözcük hatp arattığında, bu anahtar söz google reklam yönetimi reklamlarımızda mevcut ise reklamlarımız kullanıcının alınsına çıkacaktır.

Youtube reklam transfer şartları gözetilerek planlanan Youtube videoteyp reklam kampayanlarında videolarınızı duraksız olarak Youtube üzerinden alabilirsiniz ve reklamlarınızı bu videolar üzerine kurgulayabilirsiniz

Satışını yapmış olduğunız ürün veya hizmetle ilgilenen fakat sitenizin adını kanalırlamadığı muhtevain size ulaşamayan tüketicilerin işini kolaylaştırır.

Bu reklam modelinde kullanıcıevet yönelik akıllıca anahtar sözcük seçimi yapmış olursanız şayet sözıcı müşteriler sağlayabilirsiniz. İyi optimize edilmiş ve özenle seçilmiş anahtar kelimeler bu stratejide bir dalavere olmanızı sağlayacaktır.

Her insanın tasa etmiş olduğu sorulardan biri de Google reklam tıklama ücretleri elbette belirlenir? Google reklamlara tıklama

Report this wiki page